Menu

Aan de slag met Start To Swim

Zwemmen is leuk en gezond op elke leeftijd. Bovendien worden je gewrichten minder belast in het water en dat maakt de kans op blessures veel kleiner. Zwemmen is goed voor je conditie en humeur, het hele jaar door. Maar hoe begin je eraan? En nog belangrijker, hoe hou je het vol?

De actie Start To Swim geeft je alvast een duwtje in de rug. Informeer in het zwembad in je buurt of er groepslessen Start To Swim worden georganiseerd. Zo niet vind je hier alvast voldoende informatie en goed uitgewerkte zwemschema's om zelf aan de slag te gaan.

Zwemschema's

Ontdek onze handige uitgewerkte zwemschema's waarin je twee trainingsopties krijgt hoe jij Start To Swim aanpakt! Oefen op jouw tempo en volgens het schema dat het beste bij jouw uithouding past.

Start To Swim 250m en 1000m in 10 weken

Begin je met Start to Swim 250m, dan kun je na 10 weken vlot 250 meter zwemmen. Ga je voor 1000 meter zwemmen in 10 weken dan is het zwemschema hieronder voor jou een handig hulpmiddel.

Zwemschema Start to swim 250m Zwemschema Start to Swim 1000m

Print deze schema's uit en Start To Swim. Veel succes!

Ontdek al onze uitgewerkte zwemschema's in een handige tabel voor jou:

  • Schema na 10 weken van 25m naar 250m
  • Schema na 10 weken van 250m naar 1000m
  • Schema na 15 weken van 250m naar 1000m
  • Keep on swimming!

Bekijk alle zwemschema's

Zwemmen onder begeleiding

Wil jij toch iets meer begeleiding tijdens het zwemmen? Voel je je niet zeker genoeg om een schema vol te houden? Vraag dan hulp aan een zwemclub of zwembad die lessen aanbiedt onder begeleiding.

Ontdek geplande lessenreeksen